donderdag 15 november 2012

Vrouw toch oppervlakkig? Zij wil vooral knapperd aan haar arm



Dames zouden een potentiële partner met een vast inkomen, aangename persoonlijkheid en goed gevoel voor humor laten vallen voor een man met een aantrekkelijk voorkomen, dat blijkt uit Britse cijfers.

FlirtFinder, het bedrijf dat het onderzoek liet uitvoeren, toonde aan dat de perfecte man knap en gespierd is en een passie voor sport heeft. Een bierbuikje betekent een absolute afknapper voor vrouwen, ze willen een man met een goede conditie die aan sporten als kickboxen en bodybuilden doet, een strak bovenlichaam is een must. Ook het uniform verhoogt de aantrekkingskracht, een brandweerman of een militair heeft een streepje voor op het vrouwelijke geslacht. Toch moet deze macho ook een zachte kant hebben, vrouwen willen namelijk een date die ook ooit hoopt vader te worden.

Vlees showen

Bij heren bleek het uiterlijk minder belangrijk te zijn, een dame moet vooral een ondeugend kantje hebben om het hart van een man te veroveren. Dames trekken nog steeds het best de aandacht van het andere geslacht door haar benen of decolleté te showen, hierbij is niet van belang hoe slank of aantrekkelijk vrouwen zijn.

Directeur van FlirtFinder Justin Battell: "Mannen mikken niet zo hoog als hun vrouwelijke tegenhangers, ze spreken liever een dame aan waarbij de kans kleiner is dat ze hen zullen afwijzen. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot alfamannetjes die op lange termijn veel te bieden hebben, mannen willen simpelweg een date."

Bron: HLN.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten